English
Logo ESW

Blog ESW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Leef je Essentie frequentie!

Eendaagse workshop met follow-up middag


Leven vanuit een diepe verbondenheid met je Essentie is een kostbaar geschenk aan jezelf.
Dit non-fysieke deel van onszelf waarvoor wij hart, handen en voeten zijn op aarde heeft ons nodig in het kunnen leven van ons meest vreugdevolle hoogste zelf in elke dag.
Leven vanuit je Essentie frequentie is tegelijkertijd ook bijna een voorwaarde om het geschenk dat Leven heet ook werkelijk te kunnen ontvangen en al onze Gaven te gronden en Levenslessen te doorgronden op aarde.

Een dagelijkse Spirituele Routine zorgt ervoor dat we deze verbintenis met ons Zelf eren en ons Ascension proces wakker is en we in elk moment alert aanwezig zijn. Verbonden met onze Essentie Connecties, onze Essentie en alles wat leeft en ademt.

Iemand met een toegewijde Spirituele Routine leeft zijn Essentie in elke dag en heeft geleerd zijn frequentie hoog te houden en in elk moment Licht te stralen en in innerlijke rust te zijn. In vertrouwen dat wat de buitenwereld ook communiceert, de binnenwereld altijd onveranderlijk gegrond is in onvoorwaardelijke Liefde, Dankbaarheid en een diep vertrouwen dat alles goed is.

In deze workshop krijg je van Jeroen en Gerlinde Schilt de handleiding aangereikt je eigen dagelijkse Spirituele Routine te implementeren in je leven en zo te gaan leven vanuit een diepere verbinding met je Essentie.
Jeroen en Gerlinde zorgen voor een diepgaande kennismaking met alles wat je nodig hebt voor het creëren van een heilige ruimte in en buiten jou, waarin je je Essentie iedere dag welkom heet. Dit ankert het hogere Bewustzijn dat zich in elk moment weet te verweven en in verbinding is met je Essentie en je Essentie Connecties.

Een dagelijkse Spirituele Routine vraagt toewijding, intentie en focus.
In onze alledaagse werkelijkheid is het eenvoudig ons door alles wat om ons heen gebeurt af te laten leiden. Hierdoor worden we nooit werkelijk Leider van ons leven.
Onze Essentie, ook wel ons Hoger Zelf genoemd, heeft onze aandacht en toewijding nodig om de werkelijke Bron van Leven en Inspiratie te zijn van ons leven.
Alleen in connectie met onze Essentie kunnen we ons laten leiden en het leven leven dat we bedoeld zijn te leven.

In een dagelijkse Spirituele Routine breng je speciale tijd met jezelf door waarin je je ziel, geest en lichaam op een lijn brengt met je Essentie.
Jeroen en Gerlinde leren je specifieke oefeningen die hierbij behulpzaam zijn.

Een dagelijkse Spirituele Routine
Je leert in deze workshop je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen te voeden middels bijvoorbeeld aardse, praktische zorg voor het lichaam (denkend aan voeding, omgeving en rust), hulpmiddelen in het begeleiden van jezelf naar een innerlijk vrij zijn en een emotioneel en mentaal welbevinden in elke dag.
Je maakt kennis met oefeningen om elke dag je hart te openen in vreugde, overvloed en dankbaarheid in Oneness.
Je kunt hierbij denken aan verschillende vormen van mediteren en centreren, affirmaties, spirituele principes, manifestatie-werk, gebed e.d.

Jeroen en Gerlinde leren je (energetische) oefeningen die niet alleen een hele praktische uitwerking hebben op het schonen en welbevinden van je fysieke en energie-lichaam, maar je ook verbinden met je hogere Lichtlichamen en Kosmische energie.

Deze workshop is een prachtige kans een waardevolle dagelijkse Spirituele Routine te eigen te maken welke elke dag je verbinding met je Goddelijke Essentie op aarde viert!

ESW_logoDeelname

Eendaagse workshop met follow-up middag
Deelname: eur 129,- incl. 21% BTW.
Inclusief biologische veganistische lunch, thee e.d.
Deelname via inschrijving.

Wil je erbij zijn? Kijk voor de data van deze eendaagse workshop met follow-up middag in de ESW agenda.


Voor deelname op locatie geldt een ander tarief (zie hieronder).


Deze workshop op locatie
Deze workshop wordt ook op uitnodiging op locatie gegeven. Interesse? Wees welkom contact te maken.