English
Logo ESW

Blog ESW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Nodig ons uit!

Thuis met vrienden of familie, Spirituele Vereniging, Spiritueel Centrum óf maak een afspraak met een eigen groep bij Esprit Soul Works™ in Assen.


Jeroen en Gerlinde Schilt werken op uitnodiging met liefde op locatie. In workshops maar ook privé-sessies (healings) in Spirituele Verenigingen of Spirituele Centra.

Kun je wel een groep samenstellen maar heb je geen ruimte? Wees welkom contact te maken. Hier en daar zijn geschikte locaties in het land beschikbaar en Esprit Soul Works™ kan de benodigde ruimte organiseren.

Workshops op locatie
Elke ESW workshop kan op uitnodiging worden gegeven. Een serie workshops zoals de Healing & Ascension workshops I t/m VII is op locatie ook mogelijk in te plannen in vier halve dagen.
Bezoek via het uitvouwmenu de informatie over diverse workshops.

Circles of Oneness® op locatie
We verwelkomen je graag op een van de Circles of Oneness. In Assen, óf nodig ons uit op een door jou gekozen locatie en eigen groep
Heb je geen groep, locatie maar wel interesse in het bijwonen van Circles of Oneness in jouw woonplek of omgeving? Laat het ons weten.
Als er voldoende mensen uit een omgeving belangstellend zijn, creëert ESW een groep en plek.
Bezoek via het uitvouwmenu de informatie over Circles of Oneness®

Privé-sessies (healings) op locatie
Naast healingsessies in Assen en op afstand per telefoon, verzorgen Jeroen en Gerlinde ook healings op locatie. In een Spiritueel Centrum bijvoorbeeld of een Spirituele Vereniging.
Jeroen en Gerlinde zijn met liefde een dag uit te nodigen waarin ze een aantal persoonlijke sessies geven.
Bezoek via het uitvouwmenu de informatie over privé-sessies.

Elke ontmoeting met Jeroen en Gerlinde stimuleert op inspirerende wijze innerlijke kracht aan te wenden en meer te gaan leven vanuit harmonie en evenwicht in verbinding met je Goddelijke Essentie.

Meer informatie of Jeroen en Gerlinde Schilt uitnodigen?
Wees welkom contact te maken.