English
Logo ESW

Blog ESW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Gentle Touch ~ lenem tactum

Gentle Touch ~ lenem tactum

Zachte aanrakingen voor een optimaal krachtige,
flexibele wervelkolom en een lichaam in balans.

 

Heling door zachtheid

Heeft je lijfelijkheid wat extra aandacht nodig? Merk je dat je wervelkolom niet zo soepel is als je zou willen of heb je fysiek trauma opgelopen en heb je last van je rug, nek, spieren en gewrichten? Voel je je niet zo ontspannen en aangenaam in je vel als je zou willen? Mist energie om je leven prettig in balans te leven?

De flexibiliteit van onze wervelkolom is enorm belangrijk.
Meestal merken de meeste mensen pas dat ze last van hun wervelkolom uitlijning hebben op het moment dat er pijnklachten optreden.
Hier voorafgaand speelt er vaak al een heleboel voordat er werkelijk bewegingsbeperking en pijn optreedt.


Emotionele & mentale balans
Iedere wervel staat in verbinding met onze organen en orgaanstelsels.
Raakt er een wervel uit balans, dan heeft dit ook effect op het ermee verbonden orgaan.
En niet alleen dat, ook de rest van ons lichaam kan enkel in balans zijn als elk orgaan en orgaanstelsel goed functioneert.
En dit werkt niet alleen niet alleen positief voor ons fysieke zelf, maar ook ons emotionele en mentale zelf heeft een goede uitlijning nodig om zich aangenaam, ontspannen maar alert en helder te voelen.


Extra dimensie
Voor de spirituele mens heeft voorgaande nog een extra dimensie.
Onze wervelkolom is ons lijfelijk Lichtportaal; onze verbinding met onze hogere Lichtlichamen en onze Essentie. Dat deel van ons waarvoor wij handen en voeten zijn op aarde en onze eigenheid delen.
Om ons lichaam het perfecte Lichtinstrument te laten zijn van onze Essentie, is het belangrijk dat onze energie continu ongehinderd door ons Lichtportaal, onze wervelkolom, kan stromen zodat we er overvloedig beschikking over hebben.


GentleTouch


Wat is Gentle Touch ~ lenem tactum?

Gentle Touch ~ lenem tacum
is een door Jeroen en Gerlinde Schilt ontwikkelde nieuwe helingmodaliteit, die door zachte aanrakingen op het lichaam, het uitnodigt zichzelf opnieuw in balans te brengen.
Tijdens Gentle Touch sessies wordt een perfecte uitlijning beoogt, waardoor degene die de behandeling ontvangt, op elk niveau van leven beter gaat functioneren. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel.

Je ontvangt Gentle Touch ~ lenem tacum ontspannen zittend en liggend op een behandeltafel met je kleding aan.
Gentle Touch ~ lenem tacum is geschikt voor chronische maar ook acute klachten. Voor volwassen én kinderen.
Afhankelijk van de vraag kunnen een tot drie behandelingen voldoende zijn voor het gewenste resultaat, soms zijn over een langere tijd meerdere behandelingen nodig.


Gentle Touch ~ lenem tacum wordt door Jeroen en Gerlinde Schilt gegeven in Assen in zestig minuten sessies. Gentle Touch ~ lenem tacum is € 55,- inclusief btw per behandeling.


Gentle touch ~ lenem tactum
kan heel goed gecombineerd worden met Essentie~Connectie sessies.