English
Logo ESW

Blog ESW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Essentie~Connectie sessies & Essentie~Connectie flow(+)

In Assen, op locatie en op afstand

Pendel vanaf station Assen bij sessies, ESW workshops en Essentie~Connectie Circles
Kom je naar Assen voor een sessie, ESW workshop of Essentie~Connectie Circles?
Wees welkom gebruik te maken van een directe pendel van het station Assen naar ons adres.
Kijk voor meer info onderaan deze pagina.


Banner-ESW-ECS

 

Losse sessies óf een Essentie~Connectie flow óf Essentie~Connectie flow+ (plus)

Meer voluit leven vanuit je Essentie?
Vanuit de vreugdevolle stroom van je uniek-zijn met bijbehorende kracht en gaven?
Verlang je naar beter? Naar meer. Anders? Leven met een hoofletter? Meer vitaliteit, meer vreugde, overvloed, meer leven vanuit je Essentie frequentie? Meer ruimte voor jou?
Ben je op zoek naar meer evenwicht en balans, innerlijke vrede en een meer ontluiken van een helder spiritueel bewustzijn?

Jeroen en Gerlinde Schilt reizen samen met hun Essentie~Connecties, met liefde mee op jouw pad van creatie op weg naar meer vreugdevol leven in vervulling.
In losse sessies óf in een Essentie~Connectie flow van zes weken waarin je Jeroen en Gerlinde tijdens je Essentie~Connectie flow driemaal ontmoet voor een sessie in Assen óf op afstand via de telefoonllijn.
In een Essentie~Connectie flow ontvang je tussendoor tweemaal in de week energetische ondersteuning op afstand (EOA); waarbij ze energie afvloeien, schonen en je extra gronden in je Licht-Portaal.
Daarbij ontvang je oefeningen om het proces verder te ondersteunen en te versterken en is aan het reizen in een driemalig samenzijn een aardse korting verbonden (zie tarieveninfo).

Happy en Healthy

Is het voor jou tijd optimaal zorg voor jezelf te gaan dragen?
Verlang je naar een happier, healthier jij?


Essentie~Connectie flow+

Verlang je naar een vitaler voelend lichaam met meer lijfkracht en ruimte voor levensstromen?
Een Essentie~Connectie flow met een extra. De Essentie~Connectie flow+ heeft een extra verdieping op het fysieke niveau.
Jeroen en Gerlinde volgden (en volgen) seminars van met name Amerikaanse artsen op het fysieke vlak over met name het hormonale stelsel en de hoofd-buik connectie maar ook auto-immuun problematiek.
De goede werking van ons maag/darm kanaal en hormonale functioneren is op fysiek niveau de spil waarom heen ons welbevinden draait.
Jeroen en Gerlinde stelden een protocol samen waarin o.a. een aantal stoffen die zij als basis zien van het gezond functioneren van de mens de hoofdrol spelen; omringd met extra ondersteunende oefeningen, routines en persoonlijk afgestemd extra supplementen en voedingsadviezen als nodig.

ESW Spiegel van ZelfliefdeInmiddels werken zij hiermee geruime tijd en verheugen zich in de bijzonder vitaliserende en verjongende effecten op cliënten die hun niveau van welbevinden terugvinden en/of zien verhogen.
Ondanks dat Jeroen en Gerlinde geen artsen zijn, hebben zij hun weg gevonden in het samen met cliënten reizen in het door hen samengesteld ESW~Protocol dat ze naar aanleiding van de seminars die ze volgden en boeken die ze lazen, schreven.
Hierin vind je een handleiding die leidt naar optimale gezondheid en meer vitaliteit. Niet enkel voor nu maar voor een heerlijk leven lang.

ESW Spiegel van Zelfliefde; cadeau bij een Essentie~Connectie flow!

De Essentie~Connectie flow+ is een samenreis met Jeroen en Gerlinde van vier maanden waarin je hun tijdens je Essentie~Connectie flow+ viermaal ontmoet voor een sessie in Assen óf op afstand via de telefoonllijn.
In de Essentie~Connectie flow+ ontvang je tussendoor eenmaal in de week energetische ondersteuning op afstand (EOA); waarbij Jeroen en Gerlinde energie afvloeien, schonen en je extra gronden in je Licht-Portaal.
Daarbij ontvang je net als bij andere sessies oefeningen om het proces verder te ondersteunen en te versterken. Zie voor het tarief de tarieveninfo.


De Essentie~Connectie flow+ is nauw verwand met het Happy Healhy You traject welke grotendeels dezelfde route loopt maar ingericht is op de niet zo spirituele mens. Tijdens het Happy Healhty You traject is er dan ook geen energiewerk tijdens sessies en energetische ondersteuning op afstand (EOA).
Bezoek voor meer informatie over het Happy Healthy You traject en daarmee eveneens wat meer info over hun werkwijze in de Essentie~Connectie flow+ de Happy Healthy You site op www.happyhealthyyou.eu

Tijd voor een Happy Healthy You?


Via het menu bovenaan bij 'werkwijze' kun je meer lezen over de werkwijze van Jeroen en Gerlinde Schilt.
In privé-sessies en workshops kun je hier kennis mee maken. Zowel in Assen, op locatie als op afstand.

 

Pendel station Assen

Pendel vanaf station Assen bij sessies, ESW workshops en Essentie~Connectie Circles
Kom je naar Assen voor een sessie, ESW workshop of Essentie~Connectie Circles?
Wees welkom gebruik te maken van een directe pendel van het station Assen naar ons adres.
Hierbij word je voor een kleine vergoeding van het station Assen opgehaald en evenzo na je sessie, ESW workshop of Essentie~Connectie Circles weer naar het station gebracht.

Tarieven ophalen en brengen:

Sessies: eur 7,-
Essentie~Connectie Circles: eur 3,50
ESW dagworkshops: eur 0,-

Openbaar vervoer
Voor het reizen naar Assen per openbaar vervoer verwijzen we je naar de 9292ov reisadvies site.
Voor de reis van het station naar ons adres kun je eventueel ook gebruik maken van de regio/trein-taxi.
Hierover kun je info vinden op de www.9292ov.nl site of kun je contact opnemen met de regiotaxi Noord Drenthe en Haren via telefoonnummer 0900-4002000 (lokaal tarief).