English
Logo ESW

Blog ESW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Glimlach vanbinnen!Glimlach vanbinnen!

Eendaagse workshop, theorie en het leren van de praktische routine plus gratis videobestand

Een vreugdevolle routine voor een gezond lichaam, heldere geest en krachtige Essentie~connectie.

Leven in je Essentie~frequentie gaat altijd gepaard met een frequente glimlach op onze lippen!
Levend in dit frequentie~unversum, kan het niet anders dan met onze blik gefocust op meer en meer welbevinden, we dit steeds meer in ons leven gaan begroeten.
Als vanzelf zullen onze mondhoeken veelvuldig ietwat omhoog krullen en onze ‘happy hormones’ vreugdevol in beweging zetten.

Soms zal dit zijn omdat we iets van schoonheid om ons heen gadeslaan of iemands glimlach automatisch beantwoorden met die van ons; en soms omdat er zomaar heerlijke gevoelens in ons opborrelen en zo een weg naar buiten vinden.

Een oprechte glimlach straalt altijd liefdevolle energie welke harmonieert, kalmeert en verbindt met onze Essentie. Dat ‘hoger’ deel van ons dat we ook zijn en enkel frequentie is en waarvoor we hart, handen en voeten op aarde zijn.

De innerlijke glimlach als sleutel tot vitaliteit en gelukkig-zijn
Glimlachen wordt door vele oude culturen aangewend in meditatie. Zij zien de glimlach als de sleutel tot sprankelende vitaliteit en gelukkig-zijn.
Wanneer door te glimlachen spieren in ons gezicht in beweging komen, volgt er als vanzelf een automatisch feedback mechanisme van ons brein die gevoelens van vreugde in ons wakker maakt.

En het bijzonder leuke is, als ons brein zich door onze glimlach goed voelt, vertelt het ons fysieke zelf te glimlachen; en als ons fysieke zelf glimlacht, voelt ons brein zich weer goed en als ons brein zich door onze glimlach goed voelt, vertelt het ons fysieke zelf te glimlachen en als ons fysieke zelf glimlacht voelt ons brein zich weer goed en als ons brein zich door onze glimlach goed voelt, vertelt het ons fysieke zelf te glimlachen en als ons fysieke zelf glimlacht voelt ons brein zich weer goed…. enzovoorts.
Het is een prachtige feedback kringloop welke we kunnen aanwenden voor het meer en meer leven van onze Essentie~frequentie!

De kracht van onze lijfelijkheid ter bekrachtiging van onze Essentie~connectie
In de workshop Glimlach vanbinnen wenden we de kracht van de glimlach aan in relatie met het bewustzijn van onze lijfelijkheid, om de connectie met onze Essentie te bekrachtigen.
Glimlach vanbinnen is een ontspannende helende routine welke de intelligente energie van onze organen en klieren meer wakker maakt en de hoofd – hart verbinding meer levend.
Dit zorgt voor meer lijfelijke en geestelijke balans én dat we ons meer bewust-zijn dat we een prachtig instrument-zijn van onze Essentie; levenskrachtig en energie-rijk.

In de workshop Glimlach vanbinnen leer je te communiceren met de verschillende organen en energiesystemen in het lichaam, zodat je dit instrument-zijn meer in connectie met je Essentie kunt leven.
Vaak zijn we zo uit gevoel met onze lijfelijkheid dat we disharmonie niet zo gauw gewaarworden totdat ons lichaam en algeheel gevoel van welbevinden ons roept middels ongewenste symptomen.
Door de Glimlach vanbinnen routine te leren en deze regelmatig te doen, kunnen we ons gevoel van welbevinden meer monitoren en optimaal kompas laten zijn in het leven van alledag.

Glimlach vanbinnen via beeld
Op de workshopdag onvang je niet alleen informatie via horen maar ook doen! De theorie wordt dan ook opgeluisterd met het kennis maken met de Glimlach vanbinnen routine.
Maar, omdat iedere routine pas echt routine wordt na de benodigde oefening, ontvang je ook een videobestand van Jeroen en Gerlinde waardoor je Glimlach vanbinnen thuis helemaal verder eigen kunt maken.

De Glimlach vanbinnen routine helpt ons een gezonde, liefdevolle relatie met onszelf én anderen te leven.

 

ESW logo

Deelname

Eendaagse workshop, theorie en het leren van de praktische routine en gratis videobestand
Eendaagse ESW workshop, inclusief de Glimlach vanbinnen routine via beeld om thuis met Jeroen en Gerlinde mee te doen en de routine eigen te maken.
Deelname via inschrijving.

Deelname: eur 69,- incl. 21% BTW.
Inclusief biologische veganistische lunch, thee e.d. op de workshopdag.


Wil je erbij zijn? Kijk voor de data van deze eendaagse workshop met follow-up middag in de ESW agenda.


Voor deelname op locatie geldt een ander tarief (zie hieronder).


Deze workshop op locatie
Deze workshop wordt ook op uitnodiging op locatie gegeven.

Interesse? Wees welkom contact te maken.