English
Logo ESW

Blog ESW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
ESW Droomsessies header

Droomsessies en telefonische dromenuitleg

In Assen, op locatie en op afstandMedia


Jeroen en Gerlinde Schilt in het spiritueel maandblad ParaVisie:
‘Een droom is als een kompas bij het ontwaken in je hoogste zelf op aarde.’


Laat dromen je de weg wijzen op je reis van creatie en manifestatie
met Jeroen en Gerlinde Schilt als helpers in je droomteam!

Vanuit hun therapeut en helderwaarnemend-zijn fungeren Jeroen en Gerlinde als inspirerende vreugdevolle gidsen in transformatief Essentie~Connectie werk.
Dromen zien zij daarbij als reflecties van energie. Prachtige kompassen om onze ingeboren essentie, verbonden aan je Essentie, te gronden. Een ingang om een moment te kijken naar wat aandacht vraagt, zodat we met een lichter hart ons vreugdevolle zelf meer en meer gaan leven en de connectie met onze Essentie meer wakker laten zijn.

Dromen kunnen in sessies met Jeroen en Gerlinde een energetisch startpunt zijn; ze wenden dan naast een therapeutische benadering welke heel praktisch kan zijn, ook energiewerk aan en gebruiken hun extra ‘zintuigen’ om in te dalen in het energetisch veld van de dromer om energieën rondom de droom waar te nemen.

ESW DromenuitlegDroomsessies en droomconsulten
In droomsessies en bij telefonische droomvragen werken Jeroen en Gerlinde op alle niveaus van menszijn.
De energie van de droom is hierbij leidraad en vertelt wat de dromer middels de droom vraagt.
De droom speelt dan spreekbuis en wenden ze aan via vraaggesprek, energiewerk en bij sessies in Assen ook met bijvoorbeeld creativiteit.

Ben je benieuwd wat je droom van afgelopen nacht te betekenen heeft of herinner je je nog een droom van even geleden? Je kunt even op de droommotieven pagina kijken
('De meest gedroomde droommotieven in vogelvlucht') of jouw droom een herkenbaar thema bevat. Of lees hier meer over dormen op het ESW-Blog.

Maar het kan zijn dat je het thema van je droom hier niet kunt vinden of lagen van betekenissen zult missen en een persoonlijke droomuitleg alsnog welkom is.
Een droom is immers een unieke boodschap aan de dromer en laat zich niet gauw vangen in standaard thema's en betekenissen.

Wees welkom een afspraak te maken voor dromenuitleg per telefoon. Jeroen en Gerlinde reserveren hier bijna dagelijks enige tijd voor.

Tarief Droomwerk sessies in Assen en via telefoon:
Veertig minuten eur 44,- inclusief btw alleen op afstand via telefoon
Tot anderhalf uur eur 88,- inclusief btw in Assen en via telefoon

 

Als docent waren Jeroen en Gerlinde jarenlang verbonden aan het Onkruid college en schreven vijf jaar een column over dromen voor het tijdschrift Onkruid, als ook voor andere tijdschriften zoals Spiegelbeeld, Metro, Paravisie en Psychologie (kijk in het ESW media-archief). Samen schreven ze de schriftelijke leergang ‘Droomimpressiewerk’. Met name in de tijd waarin ze actief waren in het therapeutisch werken met dromen, waren ze te zien en te horen op radio (o.a. Radio 538, SLAM!FM) en televisie (o.a. RTL4 en 5, Talpa en VARA).

 

Reis je met ons mee in Leergang Droomimpressiewerk?


Via het menu bovenaan bij 'werkwijze' kun je meer lezen over de werkwijze van Jeroen en Gerlinde Schilt.
In privé-sessies en workshops kun je hier kennis mee maken. Zowel in Assen, op locatie als op afstand.