English
Logo ESW

Blog ESW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Voor en na een privé-sessie

Hoe bereid je jezelf voor op een sessie met Jeroen en Gerlinde


Jeroen en Gerlinde Schilt zijn samen met hun Essentie en Essentie~Connecties met liefde behulpzaam samen met jou te reizen op jouw reis in creatie en manifestatie.
Zowel vanuit hun praktijkruimte in Assen als op afstand (via de telefoonlijn).

Jeroen en Gerlinde werken met dat wat door hun Essentie en Essentie~Connecties aangereikt wordt.
Dit zijn altijd bekrachtigende Ingangen en mogelijkheden voor het meer leven van je Essentie~Connectie op aarde en al het fijne en de vervulling die hierbij hoort. *)

Het kan fijn zijn je op een sessie voor te bereiden.
Daarom hierbij een paar punten van aandacht.


*) Klik hier ter informatie voor het ESW Ascension Stuff blogbericht: Einde van de benaming Healing(s) en introductie van de bewoording Essentie~Connectie sessies en flow(+) om meer te lezen over de door ons gebruikte bewoordingen als Essentie, Essentie~Connectie en Essentie~Connecties en Essentie~frequentie.


Voor de sessie

• Breng wat tijd met jezelf door waarin je jezelf de vraag stelt wat je wilt. Wat is je intentie om in deze sessie samen met Jeroen en Gerlinde te reizen? Wat wil je van de sessie meenemen? Wat vraagt op dit moment aandacht? Besef dat je uit vele energetische lagen bestaat en dat wat het meest roept om meer levensstromen, belangrijk kan zijn eerst aandacht te geven. Van daaruit kun je verder aan de slag en als je wilt samen met Jeroen en Gerlinde verder reizen in eventuele vervolgsessies. Het laten stromen van elke laag brengt je steeds dichter bij jezelf, waardoor je je lichter voelt en transformatie plaats kan vinden en je meer en meer kunt gronden in je Essentie.
Sta jezelf in je momenten van voorbereiding toe, dat wat in jou verlicht wil worden helder te worden. Je bent welkom het op te schrijven, maar het hoeft niet. Alleen al het denken aan dat wat je wilt, bekrachtigd je instap naar de sessie. Jeroen en Gerlinde vragen aan het begin van de sessie altijd of je zelf nog een ‘wenslijstje’ hebt om te delen.

• Deel de dag van de sessie rustig in zodat je een aangename voorbereiding hebt op de sessie. Als onverwacht drukte je aandacht vraagt, zorg er dan in elk geval voor dat je op het moment vlak voor de sessie rust creëert door een korte meditatie of simpelweg een paar diepe in- en uitademingen.

• Drink de dag van de sessie voldoende water en drink vlak voor de sessie nog een extra glas.

• Houd je maaltijden op de dag van de sessie licht en eet niet vlak voor de sessie. Als het niet anders kan, eet dan een beetje en na die tijd weer een beetje.

• Voor sessies in Assen of op locatie: Zorg ervoor dat je je niet hoeft te haasten en er op tijd bent, zodat je ontspannen de sessie in stapt.

• Voor sessies op afstand: Zorg ervoor dat je voor de sessie een aangename plek voor jezelf creëert waar je niet gestoord kunt worden.

• Voor sessies op afstand: Leg een deken binnen handbereik die je over je heen kunt leggen als je hier behoefte aan hebt.

• Voor sessies op afstand: Bel het liefst in via een telefoon met een ouderwets snoer.

• Voor sessies op afstand: Vergeet niet je mobiele telefoon uit te zetten.


Na de sessie

• Voor sessies op afstand: Blijf nog even een kwartier rustig zitten of liggen.

• Richt de rest van de dag na de sessie rustig in. Plan je dag liever niet vol en doe ook geen zware activiteiten.

• Drink een paar glazen extra water en eet licht.

• Breng na de sessie wat tijd met jezelf door. Misschien wil je notities maken van dingen die tijdens de sessie naar voren kwamen of gevoelens en gedachten die nu actief zijn.

• Geef jezelf de ruimte met jezelf te zijn als je hieraan behoefte hebt.

• Na een Essentie~Connectie sessie kun je je of heel energiek of juist wat moe voelen. Luister naar je lichaam als je behoefte hebt aan extra rust of misschien wel een kort moment van slaap.


Je bent welkom een sessie op afstand op te nemen maar ook kun je een @follow-up aanvragen.